Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend eerste consult.

Naam:

Telefoonnummer:

Emailadres:

Klik hier voor meer informatie

Mr. S. van Schaik

De drijvende kracht achter Van Schaik Advocatuur is advocaat mr. S. van Schaik. Zij heeft een groot deel van haar werkervaring opgedaan bij het voormalig Bureau Rechtshulp; een organisatie waar door professionele, hoogopgeleide en zeer ervaren advocaten en juristen, gratis of tegen een relatief geringe eigen bijdrage, juridische ondersteuning werd geboden op diverse rechtsgebieden. Vervolgens heeft zij haar carrière als advocaat voortgezet bij diverse advocatenkantoren in het land waaronder recentelijk ook in Uden. 

In haar huidige praktijk wil mr. S. van Schaik, dat rechtzoekenden makkelijk toegang kunnen krijgen tot kwalitatief goede en betaalbare rechtshulp. Daarom heeft mr. S. van Schaik met succes een eigen advocatenkantoor opgericht in het centrum van Uden. Van hieruit helpt haar advocatenkantoor mensen met allerhande problemen op het gebied van Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid, Consumentenrecht en Bijstand aan Slachtoffers van gewelds- en zedenmisdrijven. Cliënten komen niet alleen uit Uden, maar uit de hele driehoek Den Bosch - Nijmegen - Eindhoven. Hieronder vallen bijvoorbeeld gemeenten als Oss, Veghel, Schijndel, Berlicum,Volkel en Schaijk. 

Daarnaast is advocaat Van Schaik medeoprichter en bestuurslid van Stichting LANGZS (Landelijk Advocatennetwerk Gewelds- en Zedenslachtoffers). Deze stichting wil een landelijk dekkend advocatennetwerk creëren van advocaten die slachtoffers van gewelds- en zedenmisdrijven bijstaan.